Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő csomagKs Kids ChipChip madárka plüss pajtás figura
Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő játék
Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő csomag
Ks Kids ChipChip madárka plüss pajtás figura

Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő

2 600 Ft

Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgőt keresel? Vásárold meg a Játékpakk.hu webáruházból. A Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő egy nagyon tetszetős és kiváló minőségű csörgő játék babák részére. Ez a műanyag Boldog Elefánt bébicsörgő könnyen megfogható a babának. A csörgő átlátszó nyelében található golyók a rázás hatására csörögnek, ezzel is fejlesztik a babák finom motorikus képességeit és érzékelését.

A Boldog elefánt csörgő feje finom puha plüss anyagból készült, melyet a pici nyugodtan a szájába vehet és rághat. A színes elefántfej szintén segítik a baba fejlődést és vidám hatást kelt a babában és a szüleiben is. Ezt a játékot 0 hónapos kortól nyugodt szívvel ajánljuk mind fiúk, mind lányok részére. Hidd el a baba ebben nem csalódhat.

Anyaga: plüss, műanyag

Ajánlott korosztály: 0 hónapos kortól

Kinek ajánljuk: fiúknak és lányoknak

Játékosok száma: 1 játékos

Leírás

K’s Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő. Könnyen megfogható, Boldog Elefánt karaktert mintázó műanyagból és plüssből készült bébicsörgő. A csörgő átlátszó műanyag részében, apró színes golyók szórakoztatják a babákat. A csörgő remekül fejleszti a babák érzékelését, finom motorikus képességét, valamint érzelmi készségét. A Boldog Elefánt csörgő mérete 8 x 15 x 9 cm. 0 hónapos kortól ajánljuk.

Anyaga: plüss, műanyag

Ajánlott korosztály: 0 hónapos kortól

Kinek ajánljuk: fiúknak és lányoknak

Játékosok száma: 1 játékos

Gyártó:  K’s Kids

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 8 × 15 × 9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ks Kids Boldog Elefánt műanyag csörgő” értékelése elsőként