FIMO süthető gyurma több színben - Jatekpakk.hu

FIMO süthető gyurma több színben

990 Ft

  • több színben megvásárolható

  • nem ehető gyurma

  • használat előtt puhítsa meg

  • több szín közül választhatsz

 

Kiürítés
Cikkszám: JP-100100 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Fimo süthető gyurma, sütőben égethető gyurma játék:

Most egy remek kis gyurmás játékot szeretnék nektek ajánlani. Ez nem más, mint a FIMO gyurmacsalád. Ez egy süthető, égethető gyurma, amelyet sütőbben kell kiégetni. Ha most kezdesz ismerkedni a gyurmákkal, akkor ez a játék neked való. Itt nem kell még színezned, hanem csak a fantáziádat kell használnod. Későbbiekben vásárolhattok sima fehér gyurmát amiket saját színeidre keverheted

Milyen eszközökkel tudjuk formázni a FIMO gyurmákat:

Na itt nem kell különleges dolgokra gondolni. Ha akarsz vásárolhatsz is különféle formázó eszközöket amiket a gyurmákhoz találtak ki. De ha vásároltál már olyan gyurmázó játékot, vagy akár szobai homokozó szettet, abban is találhatsz különféle eszközöket. Ilyen formákat találhatsz a dinoszauruszos gyurmakészletünkben amit most meg is vásárolhatsz.

Ha ilyenetek nincsen, akkor használhattok műanyag késeket, villákat és kanalakat. A gyöngyök, gömbök készítéséhez szükségetek lesz egy hurkapálcára, amire felfűzhetitek a gyöngyszemeket. Sütés után pedig karkötőt vagy akár nyakláncot is készíthettek belőlük. A golyókon kívül lapokat is készíthettek, ehhez csak egy régi, már nem használt tésztanyújtót használni. Ezekbe a lapokba különféle rajzokat, mintákat csinálhattok egy fogpiszkáló segítségével akár. A sütés után remek kis ajándék lehet egy ilyen kézzel készített ajándék a nagyszülőknek is. Csak be kell szépen csomagolni és hatalmas örömet tud okozni.

A fimo süthető gyurma több színben is kapható áruházunkban, ehhez csak a színeket kell kiválasztanod és akár vásárolhatsz kék, piros, szürke vagy több más fajta színű égethető gyurmát.

Hogyan használjuk a süthető gyurmánkat?

Formázás előtt érdemes a gyurmát megpuhítani, hogy könnyebben tudjuk formázni. A csomag felbontása után a fel nem használt gyurmát egy zárható fém dobozban kell tárolni, hogy ne tudjon kiszáradni. Javasoljuk, hogy a saját csomagolását se dobjuk ki, hanem azzal együtt tegyük a fémdobozba a maradékot.

További információk

Kiknek ajánljuk:

,

Korosztály:

3 éves kortól

Anyaga

Hányan játszhatják:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FIMO süthető gyurma több színben” értékelése elsőként