K’s Kids gyerekjátékok a Játkpakk.hu webáruházban
Blog

K’s Kids gyerekjátékok a Játékpakk.hu webáruházból

Sziasztok!

Enged meg, hogy bemutassam nektek a Játékpakk.hu webáruházunk egyik kiemelt termékcsaládját. Ez nem más mint a K’s Kids gyerekjátékok.

Tudnotok kell rólam és a feleségemről, hogy nekünk is van 2 fiúgyermekünk. Amikor nekik vásárolunk játékokat, mindig figyelembe vesszük a kinézett babajáték vagy gyerekjáték minőségét. Így nem mindig a legolcsóbbat vesszük meg, mert sajnos azokkal sok negatív tapasztalatunk volt. Nálunk is megfordulnak a lakásunkban a K’s Kids gyártó termékei. Nagy kedvenc a K’s Kids Wayne figura amit ajándékba kapott az első gyermekünk és még akkor nem is tudtuk, hogy milyen kedves játék lesz ez neki. 1 éves koráig napi rendszerességgel játszott vele és mikor megszületett a második gyerekünk akkor az Ő birtokába került Wayne. Jelenleg is ő használja. Wayne-t itt tudod megvenni ha tetszik a csörgő. Több másik játékot, amit kiságyra és babakocsira akasztható használunk azóta és mindegyikkel meg vagyunk elégedve.

Amikor gondolkodtunk, hogy milyen termékek legyenek majd a Játékpakk.hu játékáruházunkban akkor nem volt kérdés, hogy a K’s Kids gyerekjátékoknak szerepelnie kell a kínálatunkban. Így ha a felső menüsor MÁRKÁK fülre kattintasz, ott a K’s Kids nevet kiválasztva már válogathatsz is a gyártó termékei közül. Segítség képen innen is eléred ezt az oldalt.

Vásárolok egy K’s Kids játékokat

Related posts

Leave a Comment