Cikkek

Bemutatkozás

Üdvözlünk a Játékpakk.hu gyerekjáték webáruházban. Nagy örömünkre szolgál, hogy megtaláltál minket.

Játékpakk.hu webáruház

Kik vagyunk mi?

A Játékpakk.hu webáruházat azért hoztuk létre, hogy titeket, vásárlókat segítsünk. Az ötlet ami megszületett az, hogy olyan embereknek, pároknak szeretnénk gyermekbarát termékeinket értékesíteni akik esetleg még nem rendelkeznek saját csemetével.

Volt már olyan, hogy látogatóba mentetek egy újszülötthöz, vagy egy néhány hónapos babához?

Ha igen, biztos gondolkodóba estetek, hogy vajon milyen apró ajándékkal, játékkal esetleg hasznos kiegészítővel lehetne őt meglepni amivel nem nyúltok mellé. Mi ebben segítünk nektek.

Összeállítottunk jó néhány csomagot amit korosztály szerint csoportosítottunk és ezek közül válogathattok kedvetekre. A kiválasztott termékeket egyedi csomagolásban, névre szólóan állítjuk össze és szállítjuk le részetekre vagy a megajándékozni kívánt baba családjának.

Hogyan tudsz tőlünk vásárolni?

Két lehetőség van a vásárlásra. A kiszemelt játékcsomagot vagy játékot a kosár gombra kattintva a kosaradba helyezed. Ezután a felugró ablakban ki tudod választani, hogy tovább vásárolsz-e, vagy kifizeted, megrendeled a terméket.

A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni magad az oldalon, de ha szeretnél értesülni az akcióinkról akkor érdemes. Természetesen a hírlevelekről később le is tudsz iratkozni. Ha eldöntötted melyik módon vásárolsz, csak meg kell adnod a rendszer által kért néhány adatot, kiválasztani a szállítási és fizetési módot és már végeztél is. Minden másról e-mail formájában fogunk tájékoztatni.

Reméljük, hogy az ötleteink elnyerik tetszéseteket és használni, ajánlani fogjátok másoknak is.

Ha bármi kérdésed lenne vedd fel velünk a kapcsolatot az info@jatekpakk.hu címen, vagy telefonon.

Jó vásárlást!