Blog

Ajánlott oldalak

Kedves Játékpakk.hu látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóin, olvasóink között üdvözölhetünk. Ez a bejegyzésünk nem a gyerekjátékokról szól amiket a mi ebáruházunkban megvásárolhatsz. Sokkal inkább más cégekről, webshopról. Kik is ezek az oldalak és miről szólnak?

Az első nem más mint a könyvelőnk cége, a Perfekt TORIM Kft. Ők egy kis budapesti könyvelőiroda, akik az egyszerű és tiszta kommunikációt részesítik előnybe az ügyfeleikkel szemben. Nem egy manapság menő nagy cég, hanem egy kis családi vállalkozás. Ennek köszönhetően nagyon közeli a kapcsolatunk velük. A munkájuk minősége remek, eddig semmilyen problémával nem találkoztunk amire nem lett volna megoldásuk. Bátran ajánljuk őket, keressétek őket bizalommal.

A második oldal nem más mint egy partner webáruház ami nem túl régen indult el. Most éppen a webáruház közönséggel való megismertetése zajlik. Van Facebook oldaluk is, ahol chaten bármikor lehet tőlük kérdezni és mindig segítőkészek. A Elriasztók.hu webáruház nem mással foglalkozik mint rovar és rágcsáló csapdák forgalmazásával. Itt széles választékból találhatod meg a legjobb megoldást ha éppen rágcsálócsapdát keresel. Több neves márkát forgalmaznak kedvező áron.

A harmadik egy kicsi, de nagyon szimpatikus recept oldal, ahol a hagyományos ételek receptjein kívül sok mindent megtudhatunk az ételek energiáiról. Az Íz-lelőpont.hu oldal ételeinek ismertetése sokszor kapcsolódnak neves személyekhez is és még az is megtudhatjuk, hogy milyen ételeket fogyasztottak hagyományosan a felmenőink. Nagyon finom és ízletes ételekkel szolgálnak, pluszként pedig azt is megtudhatjuk, hogy a fahéj vagy akár a zsálya.

Related posts

Leave a Comment